Thursday, 18 October 2012

coklat

hehehe..mula² td hati panaskan,
pastu terus sejuk sb dpt coklat!!!!! emmm..sdpnyerr.berbunga hati aku,sgt suka.terima kasih to my office mate abg wan n wife dia,ada gak bajet nak belikan coklat yg ku minta dari sana.wlupun ada je kat somban ni,tp ttp gak nak dr langkawi.sb ape tau,sb murahhhh...hehe..mmg hati,aku dah sejuk dah..dah x de nak marah2,nak buruk sangka pun dah x de dah,betullah ckp org klu kite tgh stress,baik amik coklat kunyah n nikmati lah keenakkannye..huhu..jom tgk gamba jom...

cinonit lak gamba ni,ha jadi lah,ni lah antara coklat yang ada .nampak keje2 aku kat blkg tu kan hehe.

2 comments:

  1. wehhhhh...nak sikitttttttttt.....

    ReplyDelete
  2. kaukan x leh mkn coklat..tkt pimpleskan..huhuhu...

    ReplyDelete