Wednesday, 7 November 2012

"Ammum chotat" (makan chocolate)

Hehe..semacam je tajukkan..itu ayat dari anak i hokeh.kite sebut "nak makan chocolate tak?" diaorg lak sebut "ammum chotat"..suka hatilah,asal ada bunyi sudahhh..

My twin tgh belajar bercakap skrg ni,mcm2 ayat kite dia tiru balik.so,kami yg kat umah kenelah behave.x bleh nak sebut yg bukan2 sb diaorg akan ikut ape kite cakap,klu nak panggila ayah diaorg pun ku kene panggil "ayah",klu panggil "abang",diaorg pun ikut panggil camtu jugak..hehe..

Skrg selera makan diaorg dah bertambah dah.ade je benda nak makan.aku plak mmg pantau ape yg diaorg nak makan.kalau jajan tu sesekali rasa boleh lah,klu coklat,mmg aku galakkan diaorg mkn,tp tgk coklat gak,x mau yg manis sgt..roti pun klu beli yg ada filing coklat jer,filing lain boleh,tp kebanyakkan aku pilih coklat,lebih kenyangkan..

Entry kali ni ku sisipkan foto anak2 aku mengadap coklat kat dalam bilik..masa ni mmg habis cadar tilam kene filing coklat tu,hati geram tp bila tgk diaorg makan,x kisahlah,cadar kotor leh basuh...huhu..

                     Makan coklat roti twiggiest..bukan main suka.Yg depan ni Adeliya,yg belakang Aressa
                     Aressa baru habis mkn,tu ada bekal sikit kat tepi bibir tu..hehe..

Sungguh2kan dia makan,adeliya mmg suka roti ni,klu dia nampak,mesti dia tunjuk2 n ckp "mamam..mamam"

Habish dahh...

yang sorang ni,x leh dapat remote tv,klu dapat mmg hak dia punyer,yg pandainye leh wat tipun remote tu,adoilahh..anakku..anakku..

 

2 comments:

  1. aik..asal entry along sme je ngn entry ko ni kak??

    ReplyDelete
  2. Along amik gambar kat sini wat entry dia..alah x pe..

    ReplyDelete